بیس باند ایفون 7 – مشکلاتی همچون خرابی باتری، سوختن مادربورد، نیم سوز شدن هارد و… را به احتمال ۹۹ درصد همه ما حتی برای یک بار هم که شده است شنیدهایم. اما در خصوص بیس باند ایفون 7 چطور؟ آیا تا به حال در مورد این قطعه و مشکلات مربوط به آن چیزی شنیدهاید؟ در صورتی که شما هم برای اولین بار است که نام بیس باند گوشی را میشنوید، میتوانید ادامه این مقاله که توسط تیم دلتافیکس طراحی و تدوین شده است را مطالعه نمایید.
ابتدا باید بدانیم این قطعه چیست و چه وظیفهای را در گوشی برعهده دارد. بیس باند گوشی یکی از قطعات بسیار پیشرفته و همچنین پیچیدهای است که در گوشی های مختلف هوشمند از آن استفاده میشود تا بتوان میزان توانایی ارتباط گوشی با فرکانسهای بالاتر را در آن ارتقا داد. بیس باند همانطور که از نامش مشخص است در واقع یک چیپ الکترونیکی است که وظیفه دریافت اطلاعات مختلف، طبقهبندی اطلاعات در دستههای مختلف، پردازش آنها و همچنین پاسخگویی به آنها را بر عهده دارد.
در هر دو مدل گوشی های اندرویدی و گوشی های آیفون از بیس باند استفاده میشود. اما همانطور که میدانید در بسیاری از جهات گوشی های اندرویدی و آیفون تفاوتهای عمدهای با یکدیگر دارند، بنابراین کاملاً طبیعی است که بیس باند ایفون 7 با بیس باند یک گوشی سامسونگ متفاوت باشد.
مسلماً خرابی گوشی ها نیز همچون هر محصول و سازه ساخت انسانها میتواند علائم خاصی را از خودش نشان دهد و در واقع به شما هشدار دهد که این گوشی در معرض خراب شدن است. گاهی اوقات علائمی که میبینید هشدار خراب شدن به منظور جلوگیری از آن نیست، بلکه بیشتر به آن دلیل است که نشان دهد بیس باند ایفون 7 خراب شده و هم اکنون زمان تعویض و تعمیر آن رسیده است.
معمولاً در گوشی های آیفون که بسیار نیز با مشکل خرابی بیس باند روبرو میشوند به چند طریق میتوانید متوجه این خرابی شوید. در وهله اول هشداری که بر روی صفحه گوشی خود میبینید نشان دهنده عدم دسترسی به سرویس تلفن و یا عبارت “no service” است.
با مشاهده چنین عبارتی نه تنها دسترسی به آنتن تلفن ندارید، بلکه حتی نمیتوانید از مرورگر اینترنت نیز استفاده کنید و عملاً گوشی شما ارتباطش با دنیای خارج را به طور کامل از دست خواهد داد. لازم به ذکر است که برخی از اوقات و در بعضی از گوشی های سامسونگ در عوض عبارت خارج از سرویس شاهد عبارت جستجو و یا “searching” خواهید بود.
اطلاع از دلایل خرابی بیس باند ایفون 7 و یا هر گوشی دیگری میتواند به شما کمک کند تا از رخ دادن چنین اتفاقاتی جلوگیری کرده و از هزینههای اضافی که قرار است متحمل شوید، جلوگیری کنید.
۱-آب خوردگی
معمولاً گوشی های مختلف دارای خاصیت ضد آب نیستند و شاید تعداد محدودی از گوشیها باشند که این خاصیت را دارند، به همین دلیل بهتر است مراقب گوشی خود باشید و از آب خوردگی آن و یا قرار گرفتن در رطوبت شدید جلوگیری کنید تا نیاز به تعمیر گوشی آیفون خود نداشته باشید.
۲-ضربه
ضربه خوردن گوشی و یا افتادن آن از ارتفاع سبب میشود تا پایههای آی سی گوشی صدمه ببینند که باعث خرابی بیس باند ایفون 7 میشود.
۳-عمر مفید بیس باند
اما مورد سومی که کمتر ممکن است پیش بیاید، تمام شدن عمر مفید بیس باند در گوشی های مختلف است. زمانی که به مدت چندین سال و پشت سر هم از یک گوشی استفاده کنید ممکن است بیس باند آن دچار اصطلاک شده و دیگر نتواند همچون روز اول کار کند.
با مواردی که بیشترین ضربه را به بیس باند یک گوشی میزنند آشنا شدید. اما روشهای حل این مشکلات چیست و چگونه میتوان در عرض حداقل زمان ممکن نسبت به درست کردن مشکلات گوشی مربوط به بیس باند اقدام کرد؟ روشهایی که در ادامه معرفی میشوند همگی مربوط به همین موضوع بوده و میتوانند به شما کمک زیادی را در این امر کنند.
سادهترین کار برای آن که متوجه شوید که آیا مشکل از بیس باند گوشی است و یا جای دیگری مشکل پیدا کرده است، این است که در قسمت شمارهگیری گوشی خود کد دستوری #۰۶#* را وارد کرده و منتظر بمانید تا شماره سریال گوشی شما بر روی صفحه ظاهر شود. اگر چنین اتفاقی نیفتادید میتوانید اطمینان حاصل کنید که مشکل گوشی سختافزاری بوده و باید قطعه مورد نظر را تعویض نمایید.
حالا که متوجه وجود مشکل در گوشی خود شدیم، چگونه میتوانیم این مشکل را حل کنیم و آیا به طور کلی این موضوع قابل حل است یا خیر؟
ابتدا باید بدانید که در بسیاری از مواقع در هنگام تعمیرات موبایل میتوانید به سادگی و با طی کردن مراحلی که در ادامه بیان میشوند، مشکل گوشی خود را حل کنید.
پیش از آن که بخواهید کار تعمیر بیس باند ایفون 7 را شروع کنید در همان مرحله صفر از اطلاعات خود بک آپ تهیه کنید تا در صورت خرابی بیس باند و یا هر مشکل دیگری بتوانید اطلاعات خود را حفظ و نگهداری کنید.
در مرحله اول گوشی را به وای فای وصل کرده و سیمکارت را داخل گوشی بیاندازید. چند لحظه صبر داشته باشید تا تلفن از حالت بدون سرویس خارج شود. اگر این اتفاق نیفتاد میتوانید گوشی خود را یک بار خاموش و روشن کنید.
به قسمت تنظیمات، عمومی و ریست بروید. قیمت ریست شبکه را انتخاب کرده و منتظر راهاندازی مجدد گوشی تلفن بمانید. برای مدت زمان کوتاهی سعی کنید از سیمکارت دیگری استفاده کنید. باید حتماً سیمکارت دارای اپراتور مختلفی باشد. مثلاً اگر سیمکارت فعلی شما رایتل است، از سیمکارت ایرانسل و یا همراه اول استفاده نمایید.
به طور کلی بیس باند قطعه بسیار مهمی است که پردازش تمام اطلاعات ارتباطی بین گوشی و دنیای خارج از آن را برعهده دارد. در صورت خرابی این قطعه دیگر توان ارتباط با دنیای بیرون قطع میشود. گاهی اوقات مشکل از بیس باند ایفون 7 نیست، بلکه قطعه دیگری مشکل پیدا کرده است. برای آن که خیالتان راحت باشد که در صورت تعمیر گوشی دیگر قطعات آن دچار آسیب نمیشوند و یا نوع خرابی گوشی شما به درستی تشخیص داده میشود میتوانید به مرکز دلتافیکس مراجعه کنید که با داشتن ماهرترین تعمیرکاران موبایل بهترین و مطمئنترین تعمیر و تعویض قطعات را انجام میدهند.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دلتافیکس می باشد.
طراحی، توسعه و سئو در آژانس بهسون