تعمیرات لپ تاپ در غرب تهران در مجموعه دلتافیکس تمامی برندهای لپ تاپ را در برمی گیرد.
نمایندگی تعمیر لپ تاپ دل، نمایندگی تعمیر لپ تاپ لنوو، نمایندگی تعمیر لپ تاپ ایسر، نمایندگی تعمیر لپ تاپ ایسوس، نمایندگی تعمیر لپ تاپ اچ پی، نمایندگی تعمیر لپ تاپ توشیبا و … در مجموعه دلتافیکس مستقر هستند.
نمایندگی تعمیرات لپ تاپ دل غرب تهران در دلتافیکس
نمایندگی تعمیرات لپ تاپ دل در دلتافیکس برای در دسترس بودن بهتر تعمیرکاران قابل اعتماد و حرفه ای در تعمیر تخصصی محصولات دل است.
نمایندگی تعمیرات دل غرب تهران در مجموعه دلتافیکس به خوبی توانسته است در پذیرش و انجام این مسئولیت به بهترین نحو ممکن عمل کند.
اگر ساکن غرب تهران هستید و از یکی از لپ تاپ های برند دل استفاده می کنید برای تعمیر این دستگاه باید آن به نمایندگی تعمیرات لپ تاپ دل در دلتافیکس بیاورید لپ تاپ شما توسط متخصصین تعمیرات لپ تاپ بررسی شده و به دقت عیب یابی می گردد.
پس از این که مشخص شد مشکل از کجا نشات گرفته است تعمیرات با استفاده از پیشرفته ترین ابزار و دستگاه ها انجام می گردد.
تعمیر و تعویض مادربرد، ترمیم ال سی دی آسیب دیده، تعمیر کارت گرافیک، تعمیرات هارد، بازیابی اطلاعات، تعمیر و تعویض قاب و لولا، ویروس کشی و … مهم ترین اقداماتی هستند که برای رفع ایرادهای عملکردی لپ تاپ شما به انجام می رسند.
برای کسب اطلاعات بیشتر پیرامون تعمیر لپ تاپ دل در نمایندگی تعمیرات لپ تاپ دل در غرب تهران با مجموعه دلتافیکس تماس بگیرید.
نمایندگی تعمیرات لپ تاپ لنوو غرب تهران در دلتافیکس
برند لنوو با بیش از سه دهه فعالیت و حضور در بازار تبدیل به یکی از بزرگترین عرضه کنندگان انواع محصولات کامپیوتری و لپ تاپ شده است.
این شرکت علاوه بر چین دارای دفاتر متعددی در کشورهای دیگر از جمله ایالت متحده آمریکا است.
در واقع لنوو یک شرکت چند ملیتی شناخته می شود که مقر اصلی آن در کشور چین است.
نمایندگی تعمیرات لپ تاپ لنوو در غرب تهران در راستای ارائه خدمات تخصصی تعمیرات لپ تاپ به مشتریان راه اندازی شده است.
با وارد شدن نمایندگی تعمیرات لنوو به مجموعه دلتافیکس ساکنین غرب تهران، صادقیه و ستارخان می توانند در اسرع وقت از خدمات حرفه ای آن بهره مند شده.
برند لنوو تولید کننده انواع لپ تاپ، تبلت، کامپیوترهای خانگی و لوازم جانبی کامپیوتر است.
کیفیت بالا و عملکرد مطلوب محصولات لنوو آن را تبدیل به یکی از برندهای محبوب لپ تاپ کرده است.
نمایندگی لنوو در دلتافیکس با خدمات تخصصی تعمیرات به عنوان نمایندگی تخصصی تعمیرات لنوو در غرب تهران محسوب می شود.
لنوو به عنوان برند پیشرو در کشور شناخته شده و رقبای برندهایی همانند ایسوس، توشیبا، دل و اپل است.
قیمت مناسب محصولات لنوو در مقایسه با سایر محصولات یکی از مزیت های برند لنوو به شمار می آید.
در صورت استفاده از قطعات بی کیفیت به دستگاه شما صدمه وارد می شود نمایندگی لنوو دلتافیکس با تامین قطعات اصلی انواع محصولات لنوو، اقدام به تعویض قطعات اصلی می کند.
نکته مهم دیگر این است که کارشناسان بخش تعمیرات ما در صورت نیاز به تعویض قطعه قبل از هر گونه اقدام با مشتری تماس گرفته و موارد و هزینه را با وی در میان می گذارند.
در نهایت در صورت رضایت مشتری اقدام به تعویض می نمایند.
این موارد به خصوص در مواقعی که هزینه تعویض قطعه بالاست به دقت رعایت می گردد.
نمایندگی لنوو در دلتافیکس رضایت مندی مشتریان و عرضه خدمات حرفه ای در زمینه خدمات پس از فروش را در اولویت های خود قرار داده است.
کارت گرافیک لپ تاپ به عنوان واحد پردازش گرافیکی در لپ تاپ به شمار می رود که وظیفه این واحد تبدیل دیتاهای باینری به تصویر بوده و این تصاویر را به خروجی انتقال می دهد.
هر چیپ گرافیکی دارای عمر مفید مشخصی است که هر چه از عمر آن می گذرد کارایی آن کمتر شده و امکان خرابی آن افزایش می یابد.
البته میزان و شدت کاری که با لپ تاپ انجام شده و همچنین میزان فشار کاری که روی لپ تاپ آمده است نیز از جمله عواملی است که بر طول عمر کارت گرافیک لپ تاپ موثر است.
آبخوردگی و نشت مایعات بر روی لپ تاپ نیز ممکن است سبب ایجاد مشکل در چیپ گرافیکی آن شود.
از دیگر دلایل ایراد در چیپ گرافیک را می توان به میزان حرارت تولید شده توسط لپ تاپ در حین کار و همچنین نوسانات برق در لپ تاپ اشاره کرد.
اجرای بیش از اندازه بازی های سنگین نیز می تواند سبب خرابی کارت گرافیک لپ تاپ شود به این صورت که چیپ گرافیکی تحت فشار دائم بوده و همواره در حداکثر فرکانس و نیز حداکثر دمای خود کار می کند.
این دمای بالا که به صورت بلند مدت به چیپ اعمال می گردد می تواند باعث فاسد شدن خمیر سیلیکون روی چیپ گشته و این خود به بالا رفتن بیشتر گرما می انجامد.
در این موارد امکان آسیب دیدن چیپ گرافیکی بالاتر رفته و نیز سیستم خنک کننده آن نیز به سرعت مستهلک می گردد.
بهترین راه برای بالابردن عمر مفید چیپ گرافیک لپ تاپ استفاده از آن در شرایط خنک و تمیز می باشد.
هر گونه آلودگی محط اعم از گرد و خاک و کرک و مو می تواند منجر به عدم کارکرد صحیح سیستم خنک کننده گردیده و باعث گرم شدن لپ تاپ و خصوصا چیپ گرافیک آن می شود.
برای این منظور پیشنهاد می شود همواره لپ تاپ را در حین کار روی سطوح صاف مانند سطح چوبی میز و یا شیشه قرار داد تا هوا در زیر آن به راحتی جریان پیدا کند.
خود ویندوز همواره موقع لود شدن کارت گرافیک را چک کرده و سلامت آن را نشان می دهد.
برای دیدن پیغام سلامت کارت گرافیک باید به آدرس زیر مراجعه نمود:
روش اول
-عبارت Manager Device را سرچ کرده و آن را اجرا می کنیم.
-این بخش نام و مشخصات تمامی سخت افزارهای سیستم را نشان می دهد.
-دیوایس منیجر از طریق Contorol Panel نیز قابل اجرا می باشد.
روش دوم
-در داخل کنترل پنل گزینه security and System را اجرا کرده و در پنجره بازشده می توان گزینه دیوایس منیجر را دید.
-بعد از اجرای دیوایس منیجر از لیست سخت افزارهای نمایش داده شده گزینه Adapters Display را که نشان دهنده کارت های گرافیک دستگاه است باز می کنیم.
در بسیاری از لپ تاپ های جدید علاوه بر چیپ گرافیک مجتمع با پردازنده یک چیپ گرافیکی مستقل نیز در دستگاه تعبیه شده است که در مواقعی که نیاز به پردازش های سنگین گرافیکی است از آن استفاده گردد.
در مواقع عادی از چیپ گرافیکی مجتمع با پردازنده استفاده می گردد.
با کلیک روی کارت گرافیک می توانیم شکل زیر را ببینیم که عبارت properly Working is Device This نشان دهنده سلامت کارت گرافیک از نظر ویندوز است.
در مورد چیپ گرافیک این نکته را مورد توجه قرار دهید که این قطعه بی جهت دچار مشکل نشده و در اغلب موارد این پایه های چیپ گرافیک بر روی برد است که دچار قطعی و یا اتصال شده اند.
در صورتی که شاهد هرگونه اشکالات تصویری نظیر بهم ریختگی تصویر، شطرنجی شدن و در هم شدن رنگ ها، نمایش تصویر سیاه رنگ، گیرکردن تصویر در نمایشگر، ایجاد خطوط افقی، سفید و یا مات شدن صفحه نمایش و همچنین آبی شدن صفحه بودیم در این صورت می توان گفت که کارت گرافیک لپ تاپ دچار مشکل شده است.
علاوه بر همه این موارد عدم نمایش تصویر هنگام روشن نمودن لپ تاپ نیز می تواند یکی دیگر از دلایل خرابی کارت گرافیک لپ تاپ باشد.
برای اطمینان از سلامت کارت گرافیک از تست مانیتور استفاده می کنیم.
تست مانیتور عبارت است از اتصال یک مانیتور به پورت RGB و یا پورت HDMI لپ تاپ، با وصل کردن مانیتور تصویر خروجی از صفحه نمایش لپ تاپ از مانیتور نیز هم زمان پخش می شود.
اگر ایرادات در تصاویر پخش شده از صفحه نمایش دستگاه از مانیتور نیز پخش شد پس اطمینان حاصل می کنیم که ایراد از چیپ گرافیک لپ تاپ است.
اما اگر ایراداتی مانند رنگی شدن و یا مات شدن و خط خط شدن تصویر در مانیتور مشاهده نشد پس ایراد از صفحه نمایش دستگاه بوده و چیپ گرافیک آن سالم است.
در برخی موارد ممکن است هنگام ورود به یک بازی سنگین و یا اجرای یک نرم افزار گرافیکی، لپ تاپ شما دچار مشکل شده و سیستم هنگ کند و یا لپ تاپ ریست شده و یا خطای صفحه مرگ را نمایش دهد که تمامی این عوامل نیز می توانند نشانگر خرابی کارت گرافیک لپ تاپ باشند.
در صورت اطمینان از ایراد در چیپ گرافیکی باید از خازن های اطراف چیپ گرافیک بر روی برد تست سلامت گرفت.
اگر خازن های اطراف در هنگام تست بوق با مولتی متر بوق بزنند نشان از خرابی آن ها تغذیه نشدن چیپ گرافیک است و باید خازن های معیوب شناسایی و تعویض شوند.
اگر خازن ها سالم باشند احتمال لحیم سردی در پایه های چیپ گرافیک بسیار بالاست.
به همین جهت باید چیپ را از برد جدا کرده و مجددا پایه سازی کرده و دوباره بر روی برد نصب کرد.
این کار یک پروسه پیچیده و وقت گیر است که نیاز به دستگاه BGI دارد.
اگر کارهای گرافیکی شما سنگین است بهتر است از لپ تاپ هایی که در ادامه معرفی می کنیم استفاده کنید این لپ تاپ با قیمت های مناسبی عرضه می شوند.
لپ تاپ لنوو L340 Ryzen 5
اگر به دنبال یک لپ تاپ ارزان برای فتوشاپ اما با قدرت بسیار زیاد هستید چیزی بهتر از لپ تاپ Lenovo L340 Ryzen 5 را پیدا نخواهید کرد.
این محصول ویژه که میتواند گزینهای بسیار خوب برای مدیران هم باشد از پردازنده چهار هسته ای R5 3500U از سری رایزن 5 قدرت می گیرد و فرکانس آن در حالت توربو به 3.7 گیگاهرتز می رسد این یعنی تمام برنامه ها با سرعتی بسیار بالا باز خواهند شد.
در آن سو لنوو از 12 گیگابایت حافظه رم DDR4 در کنار این پردازنده قدرتمند استفاده کرده تا انجام محاسبات موازی با سرعت بالاتری انجام شود.
نکته قابل توجه برخورداری این لپ تاپ از کارت گرافیک 2 گیگابایتی RX Vega 8 است اتفاقی که باعث می شود بتوانیم لنوو L340 را بهترین لپ تاپ گرافیکی ارزان بازار معرفی کنیم.
از لحاظ امکانات فنی هم این دستگاه چیزی از رقبا کم نداشته و با رایتر، کارتخوان SD، دو پورت USB 3.0 و البته پورت Type-C برای شارژ لپ تاپ به وسیله پاور بانک به دست کاربران می رسد.
به علاوه بدنه آلومینیومی و البته سبک لنوو L340 نیز آن را به بهترین لپ تاپ ارزان قیمت مهندسان نیز تبدیل می کند.
اگر به دنبال یک لپ تاپ عمری و همه فن حریف هستید در خرید این دستگاه شک نکنید!
قیمت لپ تاپ مهندسی لنوو چندان بالا نیست و می تواند تمام نیازهای شما را برطرف کند.
-وزن: ۱.۷۵ کیلوگرم
-صفحه نمایش: 15.6 اینچی فول اچ دی (1080p)
-پردازنده: چهار هستهای اینتل Core i7 1165G7 با کلاک 4.7 گیگاهرتز در حالت توربو
-رم: 8 گیگابایت حافظه رم DDR4
-هارد: ۱ ترابایت
-کارت گرافیک: انویدیا MX450 با ظرفیت 2 گیگابایت
-باتری: ۳ سلولی با شارژدهی ۳ تا ۴ ساعته
-امکانات جانبی: وبکم، وای فای، بلوتوث، کارتخوان SD، پورت HDMI، پورت USB 3.0، پورت Type-C
لپ تاپ لنوو IdeaPad Gaming 3
لپ تاپ لنوو محصولی از سری IdeaPad Gaming 3 است می توان آن را بهترین لپ تاپ گیمینگ ارزان بازار نیز معرفی کرد که از کارت گرافیک 4 گیگابایتی قدرتمند GTX 1650 بهره برده و با پردازنده 4 هسته ای نسل دهمی Core i5 10300H به شما این اطمینان را می دهد که بتوانید تمام بازی های روز یا نرم افزارهای گرافیکی معماری و مهندسی عمران را به آسانی اجرا کنید.
خریداران همچنین در کنار حافظه اصلی 1 ترابایتی، از 256 گیگابایت هارد جامد نیز برخوردار خواهند شد.
-وزن: ۲.۲ کیلوگرم
-صفحه نمایش: ۱۵.۶ اینچی با وضوح ۱۰۸۰×۱۹۲۰ (فول اچ دی) با نرخ تازهسازی صفحه ۱۲۰ هرتزی
-پردازنده: 4 هستهای اینتل Core i5 10300H با کلاک 4.5 گیگاهرتز در حالت توربو
-رم: 8 گیگابایت حافظه رم DDR4
-هارد: 1 ترابایت (HDD) + 256 گیگابایت حافظه حالت جامد (SSD)
-کارت گرافیک: انویدیا GTX 1650 با ظرفیت 4 گیگابایت
-باتری: ۳ سلولی ۴۵ واتساعتی با شارژدهی ۳ تا ۴ ساعته
-امکانات جانبی: وبکم، وای فای، بلوتوث، پورت HDMI، پورت USB 3.0، پورت Type-C
لپ تاپ لنوو IdeaPad 3
نسل جدید محصولات سری IdeaPad 3 لنوو که از آن ها به عنوان بهترین لپ تاپ مهندسی برق، صنایع و رشتههای دیگر یاد میشود به نسل یازدهم پردازنده های سری Core i7 اینتل مجهز شده تا علاوه بر سرعت پردازشی بالاتر در مقایسه با نسل دهم کاربران از آخرین تکنولوژی های شرکت اینتل نیز برخوردار شوند.
افزون بر این حالا کارت گرافیک قدرتمندتر MX450 انویدیا که بهمراتب از MX110 یا حتی MX330 قوی تر است در خدمت خریداران خواهد بود.
طراحی منحصر به فرد و متفاوت IdeaPad 3 نیز در نوع خود بسیار جالب است.
سازندگان از آلومینیوم به عنوان متریال اصلی در تولید این دستگاه بهره بردهاند و وجود امکانات اضافی دیگری مانند کارت خوان SD، دو پورت USB 3.0 و همچنین دو پورت Type-C کارایی دستگاه را تا حد زیادی افزایش خواهد داد.
-وزن: ۱.۷۵ کیلوگرم
-صفحه نمایش: 15.6 اینچی فول اچ دی (1080p)
-پردازنده: چهار هستهای اینتل Core i7 1165G7 با کلاک 4.7 گیگاهرتز در حالت توربو
-رم: 8 گیگابایت حافظه رم DDR4
-هارد: ۱ ترابایت
-کارت گرافیک: انویدیا MX450 با ظرفیت 2 گیگابایت
-باتری: ۳ سلولی با شارژدهی ۳ تا ۴ ساعته
-امکانات جانبی: وبکم، وای فای، بلوتوث، کارتخوان SD، پورت HDMI، پورت USB 3.0، پورت Type-C
یکی از مهم ترین اجزا یک لپ تاپ صفحه نمایش آن است و از این رو سازنده های لپ تاپ برای ساخت و طراحی آن بسیار حساسیت نشان می دهند.
یکی از آسیب های رایجی که برای صفحه نمایش لپ تاپ رخ می دهد ترک خوردگی، شکستگی و یا برخی اوقات خاموش شدن صفحه نمایش بدون هیچ دلیل ظاهری است.
با توجه به مشکل به وجود آمده صفحه نمایش را یا می توان تعمیر کرده و یا در برخی موارد صفحه نمایش نو را جایگزین کرد.
برای اطمینان از سلامت صفحه نمایش بایستی از لپ تاپ تست مانیتور گرفت.
برای اینکار می توان لپ تاپ را به یک مانیتور خارجی از طریق پورت VGA لپ تاپ و یا پورت HDMI متصل کرد در صورتی که لپ تاپ شروع به کار کرده و مانیتور وصل شده به آن روشن شد تصاویر واضح و بدون ایراد نشان داد بدان معناست که مشکل تنها مربوط به صفحه نمایش است بنابراین باید صفحه نمایش را با پنل صفحه نمایش جدید جایگزین کرد.
در لپ تاپ های قدیمی که صفحه نمایش نوع LCD دارند قطعه ای برای تامین نور صفحه نمایش در زیر صفحه نمایش و دقیقا زیر قاب B وجود دارد که وظیفه تامین ولتاژ بالای تغذیه فلوئورسنت های صفحه LCD را برعهده دارد.
این قطعه در اصطلاح های ولتاژ نام دارد و در صورت خرابی صفحه نمایش بدون نور کار می کند و با دقت کردن به آن می توان تصاویر تاریک و خیلی کمرنگی را مشاهده کرد.
های ولتاژها به راحتی قابل تعویض بوده و می توان با تعویض آن مجددا نور صفحه نمایش را تامین کرده و دیگر نیاز به تعویض کل پنل صفحه نمایش نمی باشد.
مشکل تصویر را در سیستم هایی که دارای LCD می باشند را معمولا به یکی از موارد زیر می توان تقسیم کرد.
البته این تقسیم بندی بصورت کلی می باشد و ممکن است مشکلات ال سی دی ناشی از موارد دیگری باشد:
-مشکل می تواند از خود LCD باشد که معمولا در لپ تاپ ها اتفاق می افتد.
مشکل می تواند از های ولتاژ لپ تاپ باشد.
مشکل می تواند از چیپ گرافیک سیستم باشد.
تمامی صفحات نمایش به وسیله کابل فلت به مادربرد متصل می شوند.
کابل فلت در واقع کابلی است که هم ارتباط دیتا را برای صفحه نمایش لپ تاپ با مادربرد فراهم می کند و هم جریان تغذیه آن را تامین می کند.
این کابل از بین لولای لپ تاپ رد شده و بسیار حساس است.
در صورت ضربه خوردن به قسمت لوله و یا باز شدن بیش از حد لولا امکان صدمه دیدن این کابل بسیار زیاد است.
برای تشخیص ایراد کابل لوله در ابتدا ممکن است فقط در زاویه خاصی از باز شدن درب لپ تاپ تصویر برقرار شود و با تغییر زاویه تصویر قطع می شود.
این ایراد به مرور بیشتر شده و تا زمانی که دیگر هیچ تصویری نشان داده نمی شود ادامه پیدا می کند.
در این موارد باید کابل را به طور کامل تعویض نمود.
در برخی از مدل ها کابل فلت از طرفی که به پنل صفحه نمایش متصل می گردد دارای سوکت نبوده و مستقیم به برد پنل لحیم شده است.
در این موارد تعویض کابل فلت بسیار پیچیده بوده و از نیاز به سیم کشی آن از روی برد پنل می باشد.
در این موارد قبل از تعویض فلت باید از سلامت پنل و برد آن مطمئن بود و بعد اقدام به تعویض فلت نمود.
برای تعویض فلت باید قسمت بالایی لپ تاپ را از قسمت پایینی جدا کرده و اقدام به باز کردن لولای مربوطه که کابل از داخل آن رد شده است نمود.
اجزای لولا را از هم تفکیک کرده و کابل فلت را از آن جدا می کنیم.
مشابه حالت قبل کابل فلت نو را دقیقا از جای قبلی رد کرده و مجددا لولا را سر هم می کنیم.
با بستن لولاها به لپ تاپ و جا زدن سوکت کابل فلت بر روی مادربرد سیستم را روشن کرده و تست می کنیم.
برای سر هم کردن اجزای لولای باز شده از لولای سمت مخالف کمک می گیریم.
پس همیشه لولای سمت مخالف را دست نخورده باقی گذاشته تا الگویی برای بستن طرف باز شده داشته باشیم.
در LCD لپ تاپ های قدیمی از کابل 40 پین برای انتقال دیتا (LVDS (استفاده می شود و در LED لپ تاپ های جدید از کابل 30 پین EDP برای انتقال دیتا و تغذیه استفاده می شود.
توجه داشته باشد کابل های فلت بسیار حساس بوده و بنابراین در تعویض کابل فلت لپ تاپ دقت لازم رو به عمل آورده و از کشیدن و تا کردن آن جدا بپرهیزید.
برای تعویض پنل صفحه نمایش لپ تاپ ها باید ابتدا قاب B را باز کرد.
اکثر قاب های B به وسیله پیچ هایی به قاب A متصل می شوند که این پیچ ها در زیر پدهای لاستیکی تعبیه شده روی قاب B هستند.
به وسیله اسپاتول و پنس باید این پدها را کنار زده و سپس تمام پیچ ها را باز کرد.
سپس به کمک قاب باز کن به آرامی شکاف بین قاب B و قاب A را باز کرده و تمامی خارهای سرتاسر این شکافت را باز کرد.
در قسمت پایین قاب B که معمولا به وسیله پیچ یا خار به قسمت پایین قاب A متصل بوده و در موارد خیلی خاص نیز ممکن است به لولاها پیچ شده باشد.
اگر در باز کردن قاب B به مشکل برخوردیم باید حتما از طریق فیلم های آموزشی نحوه بازکردن آن مدل خاص لپ تاپ که در اینترنت باید پیدا کنیم عمل کرده و به هیچ وجه به زور متوصل نشویم.
زیرا که قاب B بسیار ظریف بوده و در صورت کمی فشار نامتعارف می شکند.
پس از بازکردن قاب B صفحه نمایش دستگاه پدیدار می گردد.
صفحه نمایش به وسیله پیچ هایی در کناره ها به شاسی نگهدارنده مانیتور متصل است.
این شاسی ها در دو سمت صفحه نمایش به صورت سراسری تا لولاهای دو طرف کشیده شده اند.
با بازکردن این پیچ ها پنل صفحه نمایش آزاد خواهد شد.
برای در آوردن کامل صفحه نمایش باید ابتدا کابل فلت را آزاد کنیم.
به آرامی سوکت کابل فلت را از سمت پشتی صفحه نمایش آزاد کرده و پنل را به صورت کامل از لپ تاپ جدا کرده و در می آوریم.
برای نصب پنل جدید مراحل فوق را به صورت معکوس تکرار می کنیم.
یعنی ابتدا پنل را روی دستگاه گذاشته و کابل فلت را به سوکت پشت آن متصل می کنیم.
سپس شاسی های نگهدارنده را به طرفین پنل پیچ می کنیم.
پنل را به آرامی در جای خود روی قاب A گذاشته و قاب B را روی آن گذاشته و طرفیت قاب B را به آرامی روی قاب فشار داده تا تمامی خارهای سراسر آن جا بروند.
سپس پیچ های آن را بسته و پنل های لاستیکی را روی پیچ ها قرار می دهیم.
*حتما به این نکته توجه کنید که به هیچ عنوان کارهایی که در بالا گفته شده توسط کسانی که در این زمینه آموزش ندیده اند و یا به اندازه کافی تحربه کسب نکرده اند انجام نشود حتما به مراکز تعمیر معتبر مراجعه به خصوص اهالی غرب تهران می توانند به راحتی با تعمیرات لپ تاپ در غرب تهران به شما در اسرع وقت خدمت رسانی کنند.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دلتافیکس می باشد.
طراحی، توسعه و سئو در آژانس بهسون